Nederlands English Dintek

Over DINTEK

DINTEK ontwikkelt en produceert hoogwaardige netwerkbekabeling voor diverse toepassingen. Het uitgebreide assortiment bestaat uit netwerkkabels, patchkabels in diverse categorieën (Cat.6, 6A en 7), patchpanelen, diverse tools en UTP accessoires. DINTEK levert eveneens kabels voor industriële toepassingen van de beste kwaliteit.

DINTEK ELECTRONICS Ltd, Taiwan is opgericht in 1990 en heeft als fundamenteel doel om een positieve, duurzame relatie op te bouwen met haar klanten. Relaties die gekenmerkt zijn door goed luisteren naar de behoeften van de klant en een sterke betrokkenheid bij de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten van de hoogste kwaliteit, waarde en bruikbaarheid.

Wij bieden een divers scala aan innovatieve producten, variërend van connectoren tot backplane systemen en netwerkbekabeling systemen. Om te voldoen aan de eisen van de klanten, spannen wij ons continu in om onze productlijnen en verkoopkanalen uit te breiden.

Kernwaarden van DINTEK
• Kwaliteit
• Loyaliteit
• Efficiëntie

Algemeen directeur van DINTEK - Jason Chang
De meeste bedrijven focussen alleen op hun producten. Wij zijn van mening dat grote bedrijven zich concentreren op hun klanten. Wij houden de focus op onze klanten door voortdurend vast te houden aan onze drie kernwaarden kwaliteit, loyaliteit en efficiëntie.
Hoe doen we dit?
1. Door de verkoop van elektronische componenten, LAN kabels systemen & Backplane systemen van de hoogste kwaliteit
2. Door altijd loyaal en respectvol om te gaan met de wensen van onze klanten
3. Door onze producten en diensten voortdurend snel en op tijd te leveren

Niets geeft ons meer voldoening dan het zien van de groei van onze klanten. Dit is onze filosofie. Dit is wie we zijn.