DINTEK trainingen - september

Trainingsprogramma

Altijd al willen leren een glasvezel zelf te kunnen lassen, een breuk snel te kunnen repareren of willen weten hoe je het best een ethernet bekabelingsnetwerk kunt creëren? Je zelf in 2 of 3 dagen klaarstomen als Certified Installer? 25 jaar garantie kunnen geven op een bekabelingsnetwerk van je klant? Schrijf je nu als partner snel in voor de DINTEK trainingen die eind september door DINTEK in samenwerking met Xpert Data worden aangeboden.

Deze trainingen bieden algemene kennis en vaardigheden die nodig zijn om een gestructureerd bekabelingsnetwerk en/of glasvezelbekabeling aan te leggen.

Data en onderwerpen DCI training:
dinsdag 26 september – Copper cabling dag 1
woensdag 27 september – Copper cabling dag 2
donderdag 28 september – Fiber optics

3-daage DINTEK Certified Installer (DCI) training
Deze training bereidt een installateur voor op het implementeren van netwerken die voldoen aan de ANSI/TIA- en ISO 11801-bekabelingsnormen, waardoor deze in aanmerking komt voor DINTEK’s 25-jarige System Warranty.

De training biedt algemene kennis en vaardigheden die nodig zijn om een klant te voorzien van een gestructureerd bekabelingsnetwerk en glasvezelbekabeling. Het biedt de deelnemer meer duidelijkheid over glasvezeltechnologie. Hoe glasvezel werkt, hoe de transmissie van licht als data in glasvezel werkt en hoe glasvezel te installeren en te testen. De cursus bevat eveneens praktische workshops voor mechanical en fusion splicing, behandelt verliestesten OTDR testen en verificatie van glasvezelverbindingen.

Het is eveneens mogelijk alleen het Copper (ethernet) of Fiber (glas) deel van deze training te volgen.

Lees meer